Banneri

Banneri

torstai 27. tammikuuta 2011

Makuuhuoneen uusi lamppu

Viime sunnuntaina shoppailimme Miehen kanssa olohuoneeseen uutta kattolamppua. Mutta kappas, löysimmekin makuuhuoneeseen uuden lukuvalon alennuksesta. Olen siihen melko tyytyväinen. Erityisen tyytyväinen olen sen valotehoon; nyt näemme molemmat lukea. Mies asensi lampun tällä viikolla, minä ohjeistin. Hyvä työnjako, tätä lisää ;D




Makuuhuoneemme nurkassa on kehystettynä kuvia mopoistamme ja moottoripyöristä. Ne ovat olleet yhteinen harrastuksemme, jota on ollut jakamassa myös isäni. Olemme pitäneet nyt muutaman vuoden tauon entisöimisestä, mutta kipinä alkaa vähitellen palata. Autoa ja traktoria ollaan vuorotellen vilkuiltu netistä, mutta sopivan hintaista ja kuntoista raatoa ei ole vielä löytynyt. Mutta varmasti joku päivä vielä löytyy!



Mies teki loput keittiökaapin ovet tänään. Niitä olemme nyt asentaneet. Joskus alkuviikosta voi sitten saada jo hieman kuvaa aiheesta. Työn lomassa ollaan herkuteltu choco-dominoja. Nyt takaisin hommiin!

3 kommenttia:

  1. Tosi nätin näkönen sisustus tuolla teidän makuuhuoneessa! Toi seinä sängynpäädyssä on hieno ku mikä :D Lamppu sopii siihen kyllä kuin nenä päähän!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, Marjo! Sängynpääty on niinkin erikoista materiaalia, kuin laminaattia. ;D Ja vielä tarjous-sellaista. Taloudellista ja erittäin kestävää, helppo pitää puhtaana. Mukavaa, että liityit lukijakseni!

    VastaaPoista
  3. Kiva oivallus kattolampun tilalle. Sopii seinälle hyvin. Hauska kuvakokoelma ja mielenkiintoinen yhteinen harrastus :) Hyvä on jakaa yhteisiä kiinnostuksen kohteita ja harrastuksia. Toivottavasti pian löydätte etsimänne.
    Hyvää alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista