Banneri

Banneri

torstai 13. tammikuuta 2011

Lusikkaloota

Meille on siunaantunut yhteensä kolmen sorttisia ruokailuvälineita. Kaksi sarjaa on arkikäytössä ja yksi odottaa juhlia yläkaapissa. Arkiaterimienkin kanssa on kuitenkin ollut sellainen ongelma, että ne eivät ole tahtoneet mahtua yhteen lusikkalaatikkoomme. Viime viikonloppuna Mieheni rakenteli meille laatikon toisille aterimille. Pidän laatikosta kovasti, olin sitä jo jonkin aikaa toivonut. Ainoana pulmana on enää koristelu. Haluaisin kiinnittää laatikon kanteen ja kylkiin jotain. Kylkiin voisi taivuttaa vanhat haarukat ja ne toimisivat ripoina. Mutta toisaalta kanteenkin olisi mukava saada jotain.. Hieman on vielä mietinnän alaisena, nämä koristeet. Tällä hetkellä kannen päällä ovat kokeilussa vanhat palkintolusikat.








Huomenna on hieman erilainen päivä, menen Seinäjoelle pitämään loppiaisena valmistelemani luennot. Nyt on aika hyvä fiilis, ei jännitä. Aiheena on siis nuoret markkinoimassa, yleisönä toisen asteen opiskelijat. Pitäkäähän peukkuja!

Lauantaina starttaamme aamuvarhaisella Alavudelle, mökkirantaan. Saan vihdoin otettua joitakin kuvia mökistämme myös tänne! Olisin toki jo aikaisemmin esitellyt kuvia, mutta juuri mitään ei ole jäljellä koneen kaatumisesta johtuen. Matkaseurana lauantain Mies ja isä. Aion linnoittautua takapenkille sukkakutimen kanssa. Mukavaa loppuviikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti