Banneri

Banneri

perjantai 31. joulukuuta 2010

Vuoden viimeistä viedään

Vuoden viimeinen päivä on käsillä. Nautin tämän aamun tunnelmasta. Vapaapäivä. Pitkä viikonloppu. Talossa hiljaisuus. Ainoa ääni on leivinuunista kuuluva humina, veto uunissa on hyvä ja puut palavat mukavasti. Tänään siis lämmitetään tuo uuni Miehen kanssa ensi kertaa ja aion puolen päivän jälkeen ryhtyä leipomaan leipää. Isä tosin oli avustamassa meitä tänä aamuna. Onneksi on vielä joku, jolta kysyä neuvoa! Nyt uunissa kuitenkin hyvä valkea ja lämpötila on kohonnut hyvää vauhtia. Innostunutta odotusta ilmassa.



Tuntuu, että minulla on tällä hetkellä suuri himo käsitöihin. Tyylilleni uskollisena minulla on tällä hetkellä kesken noin sata projektia. Toiset sata ovat muistikirjassa muhimassa.. Ihastuin kovasti Ystävälleni tekemään vihreään vessan mattoon. Näin ollen aloitin viikolla tekemään omaan vessaamme samanmoista. Väreinä musta ja harmaa. Musta kude on tosin vielä kerimättä, mutta ehkä tänään!


Lisäksi olen jatkanut ikuisuuksia kesken ollutta projektia: yösukat. Lankana näissä pienissä sukkasissa on Kauhavan Kangas-aitan oma sukkalanka, Sukkis muistaakseni nimeltään. Ohutta ja pehmeää. Ei kutita. Sopii siis täydellisesti yösukkiin.


Raportoin leipien onnistumisesta mahdollisesti illalla tai sitten huomenna.

Haluan kuitenkin jo nyt (varmuuden vuoksi) toivottaa kaikille onnellista tulevaa vuotta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti