Banneri

Banneri

maanantai 6. joulukuuta 2010

Itsenäisyyspäivänä


Itsenäisyyspäivän perinteiset kaksi kynttilää odottavat ikkunalle pääsyä. Ulkotulet jo palavat, kynttilät vielä odottavat. Kiitollisena kunnioittaen itsenäisen maamme sankareita.

Itsenäisyyspäivät ovat ihania, rauhallisia ja juhlallisia. Ohjelmaan kuuluu meidän perheessämme rauhallinen kotona oleminen, lautapelit, kynttilöiden sytyttäminen sekä tietenkin linnan juhlat. Myös Tuntematon Sotilas on katsottava joka vuosi. Se nostattaa juhlatunnelmaa.

Viikonloppu on ollut aivan ihana, täynnä rakkaita ystäviä ja sukulaisia! Lauantaina sain vieraakseni lapsuudenystävän. Eilen, sunnuntaina, saimme olla läsnä tätini kirjoittaman muisteloteoksen julkistamistilaisuudessa. Sunnuntai-illalla laitoimme vielä risottoa Miehen siskolle ja hänen miehelleen. Päivä oli täynnä tapahtumia, mutta ihana. Myöhään yöhön luin keittiön lattialla yöpaitasillani tätini kirjaa, joka oli niin herkkullinen, että taidan aloittaa pian uuden kierroksen! Täydellinen viikonloppu siis!<3

Tapaan saada samaiselta tädiltäni aina kiertoon vanhoja aikakauslehtiä, jotka hän itse on jo lukenut. Näin on tapahtunut jo monta, monta vuotta. Luen ensin itse lehdet hartaudella, sen jälkeen vien ne usein anopille luettavaksi ja sen jälkeen silppuan ainakin osan lehdistä uusiokäyttöön. Talletan mielenkiintoiset artikkelit, kuvat sekä mainokset kansioon. Lopuksi askartelen. Seuraavat askartelut valmistuivat muutamia viikkoja sitten.

Kukkaruukku töihin vietäväksi, työpöydän somisteeksi.

Villasukkakori vaatekomeroomme.


Laatikko lehtileikkeille.





Lopuksi vielä kuva puuhellastamme, siitä rakkaasta vanhasta, korvaamattomasta. Päällä on Miehen suunnittelemat ja toteuttamat lämmönkestävät tukkukipot. Eivät pääse tosin oikeuksiinsa kuvattaessa, mutta sopivat täydellisesti puuhellan päälle. Näissä merkeissä tahdon toivottaa kaikille oikein leppoisaa ja juhlallista itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti