Banneri

Banneri

tiistai 28. joulukuuta 2010

Kauluri

Joulu oli ja menikin jo! Nopeasti viuhahti ohi. Mukavaa oli. Tosin suunnittelemani blogipostaukset jäivät tekemättä kaikkien vapaideni aikana! Huomenna töihin takaisin, joten nyt päätin ryhdistäytyä!

Joulunpyhien ja alkaneen viikon aikana olen neulonut itselleni löysän kaulurin jämälangoista. Kolme kertaa. Eihän aina voi ensimmäisellä kerralla onnistua, eihän? Ensin tuli liian löysä.. Toisessa versiossa vika oli oikeastaan sama. Mutta kolmas kerta toden sanoo!

Lankana käytin tosiaan jämiä. Äidin vanhoja beigejä puuvillalankoja sekä vanhoista villapaidoista purettua luonnonvalkoista aitoa lampaanvillaa. Lämmin on!




Uuden vuoden aatoksi luvattiin kylmiä ilmoja. Tämä ennustushan peruttiin jo. Olin kuitenkin jo saanut Miehen ja isäni lupaamaan, että aattona lämmitetään leivinuuni. Näin siis tapahtuu. Pari päivää töitä ja aattona kova työpäivä leipien kanssa kotosalla. En ole ennen leivinuunissa mitään leiponut. Talossa sellainen kuitenkin on, joten onhan sitä nyt osattava käyttää! Niimpä pari iltaa nyt valmistelen ja suunnittelen = rahtaan kaupasta jauhoja ja etsin sopivia leipäohjeita. Ei kenelläkään olisi vinkkejä antaa?

Leppoista välipäiväviikonjatkoa toivottelee Marleena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti