Banneri

Banneri

maanantai 7. helmikuuta 2011

Iltakahvit

Vanhempani tulivat tänään iltakahville meille. Usein minä ja Mies vierailemme vanhempieni luona perjantai-iltaisin - ja lähes yhtä usein me keittelemme kahvit maanantaisin. Hassua, että puolentoista vuoden aikana on muodostunut tuollainen rutiini!

Tänään herkuteltiin muumimamman pannareilla, joihin ohjeen nappasin jostain viehättävästä blogista. Sen lisäksi tein jyväisiä leipäsiä. Leipästen ohjeen muokkasin tästä. Pellavansiement jätin pois ja tilalle laitoin jotakin sekalesettä, jota sattui kaapista löytymään. Ja kyllähän oli maistuvia!



Viime viikolla sain vihdoin viimeisteltyä meidän uuden vessanmaton. Yllättäen ystävälle tupaantuliaiseksi tehty vihreä matto miellytti kuitenkin enemmän omaakin silmää, kuin tämä musta yksilö. Sinällään omituista, yleensä musta viehättää eniten.




Nyt puikoilla itselle ranteenlämmittimet. Palelen töissä tietokoneen ääressä välillä niin raskaasti, että ranteisiin on saatava lämmikettä. Toivottavasti saan ne pikoihin valmiiksi ja pääsen esittelemään ne myös täällä.

Antoisaa alkavaa viikkoa! -Marleena

2 kommenttia:

  1. Kauan olen haaveillut maton teosta wc tiloihin, mutta vielä en ole saanut aikaiseksi. Pyöreä matto olisikin kiva. Jospa kesäkassiin saisi tänä kesänä tarvikkeet ja syksyn tullen sieltä syntyisi matto ;)

    VastaaPoista
  2. Mä haaveilen tällä hetkellä keittiöön kesäksi isoja pyöreitä! Isosta kuteesta työt valmistuvat tosi nopeasti, se on mukavaa :)

    VastaaPoista