Banneri

Banneri

sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Kaaoksen keskellä

Viime viikonloppuna saimme keittiönkaappien uudet ovet paikoilleen. Viikolla sain huushollin järjestykseen ja olin onnellinen. Ja niin tuli jälleen uusi viikonloppu - ja uusi kaaos. Kuin pommi olisi räjähtänyt, koko talo on täynnä tavaraa. Otimme heti lauantaiaamusta työtasot irti keittiöstä ja maalasimme ne mustaksi. Tämät tarkoitti sitä, että työtasot oli tyhjennettävä kaikesta ylimääräisestä roinasta. Samoin tyhjäyskomennus tuli myös ylimmille hyllyille kaikissa alakaapeissa. Tavaraa siis on nyt joka paikassa.

Maalatut tasot näyttävät paljon paremmilta, kuin mitä Miehen kanssa uskalsimme toivoa. Nyt muutama makupalakuva. Koko loppu keittiöhän on vielä sellaisessa kaaoksessa, että kuvaaminen on mahdotonta.




Osallistuin Facebookissa käsityöhaasteeseen, jossa tulee tehdä jotain itse käsillä viidelle osallistujalle. Tässä ensimmäinen tuotos haasteeseen liittyen. Perjantai-iltana vein saajan postilaatikkoon nämä värikkäät sukat, toivottavasti oli mieleiset! Ja sukat kudoin tietenkin. Olen armoton villasukka-fani. Käytän itse villasukkia oikeastaan koko ajan, paitsi keskikesällä. Lisäksi villasukkia on niin mukava kutoa!

Oikein rauhallista sunnuntaita kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tasoista tuli upeat! Kauniin tasainen jälki ja tuo piristävän kontrastin kaapeille. Minäkin tunnustaudun villasukkafaniksi, nukunkin ne jalassa :) Materiaalina villa on ihana, niveliä hellivä.
    Kutominen on kivaa ja vie mennessään, useasti ilta kääntyy yöksi ennen kuin kutimet saa laskettua käsistään :)

    VastaaPoista
  2. Tasot ovat kyllä mieleiset. Ja juuri siitä kontrastista pidän todella paljon. Paljonhan sitä vielä olisi kunnostusta ja remppausta jäljellä, mutta vähitellen eteenpäin. Nyt on edes kaapit ja tasot mieleiset! Meillähän alkaa olla paljon yhteistä, kutominen ja villasukatkin! Hih!

    VastaaPoista