Banneri

Banneri

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Villa Vellamo uudistuu

Blogini on elänyt hiljaiseloa naurettavan kauan. En ole saanut itseäni niskasta kiinni palatakseni tänne. Tuntuu, että aina on jotain muuta hommaa. Toisaalta olen miettinyt, että eihän meillä täällä kotona ole edes tapahtunut mitään esiteltäväksi kelpaavaa!

Nyt olen kuitenkin päättänyt laajentaa blogin sisältöä muuttuneen elämäntilanteemme mukaiseksi. Tästä lähin myös lapset ja lapsiperheen arki kuuluvat blogini sisältöön. Muustahan en tällä hetkellä tiedäkään!

Neiti S, tyttäremme, on täyttänyt hiljakkoin 9kk. Äitiyslomani on lopuillaan. Yhdessä pienen perheemme kanssa olemme päättäneet, että jään ainakin toistaiseksi kotiin  - katsotaa nyt, miten pitkäksi aikaa. Nyt siis nautin vihdoinkin olostani kotona yhdessä Neiti S:n kanssa ja pidän mielen avoimena tulevaisuutta kohti.


Neiti S syntyi siis noin kuukauden etuajassa laskettuun aikaan nähden. Itse olen jälkikäteen kuitenkin epäillyt, että itse laskettu aika oli meillä pielessä. No, oli miten oli, Neiti S selvisi hyvin, vaikka elämänsä ensimmäisen viikon  hän viettikin vastasyntyneiden teho-osastolla.

En osaa sanoa, kumpaan tai keneen meistä kolmesta keskolassa vietetty aika jätti isoimmat arvet. Minuun, Mieheen vai Neiti S:ään. Ehkä minuun itseeni kuitenkin. Voin jossain vaiheessa kerrata hieman meidän alkutaipaletta ennen tätä 9kk rajapyykkiä. Tiemme ei ollut vaikein eikä vaarallisin, mutta ei se nyt mennyt ihan putkeenkaan. Olisin toivonut ensimmäisiltä hetkiltä ja ensimmäisiltä kuukausilta jotain ihan muuta.


 

Näillä mennään, mitä annettu on. Tästä eteenpäin kerron teille tarinoita lapsiperheen arjesta ja siinä sivussa omista kotoiluistani. Tervetuloa mukaan! :)






Terveisin,  
Marleena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti