Banneri

Banneri

maanantai 16. toukokuuta 2011

Kylpyhuoneen matto

Leijonien peleistä nauttiessa on valmistunut yhtä jos toistakin käsityötä. Tänään saimme me pääkaupunkiseudun ulkopuolellakin asuvat nauttia television välityksellä juhlahumusta, Leijonien voitonjuhlista. Muuta ei voi todeta, kuin ihanaa Leijona! :) 

Tämä matto on valmistunut jokin viikko sitten, eli ennen MM-kisastudioita. Myöhemmin tulee esittelyyn varsinaisia kisastudion tuotteita.

Minulla on ollut jo jonkin aikaa haaveena virkata vessan tai kylpyhuoneen matto matonkuteesta. Siis ihan oikeasta kierrätysperiaatteella leikatusta matonkuteesta. Uudistettuun kylppäriin halusin sitten tällaisen toteuttaa.

Omista varastoista ei kuitenkaan löytynyt kevääseen sopivaa vaaleasävyistä kangasta tai vanhaa vaatetta, jonka olisin voinut leikata matonkuteeksi. Lähdin etsimään materiaalia kirpputorilta - ja löysin mukavaa, beigeä lakanaa. Matosta piti tulla täydellinen.

No, matonkude riitti juuri ja juuri. Ja itsekseen matto onkin mielestäni upea. Vaan uudessa kylppärissä se ei nyt vaan näytä miltään. En tiedä miksi. Ensi kerralla jotain yksiväristä, ei raitoja. Matto päätynee myöhemmin käyttöön toiseen vessaan.

Hintaa matolle muuten tuli kokonaista 0,60€ eli sen verran, mitä maksoin lakanasta kirpparilla. Ei paha.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti