Banneri

Banneri

lauantai 12. maaliskuuta 2011

Keittiön uusi ilme

Nyt päivänvalossa otettuja kuvia keittiön uudesta ilmeestä. Ensin vertailun vuoksi muutama vanha ja sitten uusi, ihana valo!

Ennen oli puolipaneeli ja ruskettunut tapetti.
Pöytä oli toisinpäin.
Uudet paneelit, pöytäki löysi uuden asennon.
Vanha perintökello sai arvoisensa paikan.
Äidin vanhat Marimekon ikkunaverhot ovat kiertäneet jo monta asuntoa.

Lisäksi tänään on herkuteltu mustikkapiirakalla. Löysin muuten täydellisen mustan kotelomekon itselleni. Olen ihan fiiliksissä. Mekko pääsee huomenna tositoimiin Miehen sukulaispojan rippijuhlissa. Nyt lenkin kautta saunaan ja sohvalle kutomaan. Monta kudinta on kesken (näin minulla aina). Toivottavasti pian tulisi jotain valmistakin!

3 kommenttia:

  1. Keittiöstä tuli ihana! Remontti toi kauniisti valoa lisää. Seinäkellot on kodikkaita meilläkin haaveillaan kellosta. Kello joka tikittää ja ilmaisee puolikkaat ja tasatunnit :) Mieheni vanhemmilla oli aikoinaan semmoinen ja on jäänyt seurusteluajoilta mieleen.

    Mustikkapiirakka on herkullista pitänee kaivaa pakkasesta viimeiset mustikat ja leipoa piiras.

    Elä harmittele keskeneräisiä kutimia kyllä ne aikanaan valmistuu ja tekemisessäkin vaihtelu virkistää ;) Minullakin on tällä hetkellä nelisen keskeneräistä työtä.

    Antosaa keskiviikkoa sinulle Marleena <3

    VastaaPoista
  2. Aikisemmin minun piti aina tehdeä edellinen työ valmiiksi ennen kuin sain aloittaa seuraavaa. Nyt on minullakin useita töitä kesken ja teen niitä aina fiiliksen mukaan.

    Söin juuri mustikkarahkaa, mustikkapiirakka olisi kyllä ollut herkullisempi.

    Keittiö näyttää oikein valoisalta!

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia ihanista kommenteista, Piia ja Marie Elisabeth! Remontti jatkuu täällä edelleen, nyt olemme siirtyneet pesuhuoneen puolelle. Kutominen on siis jälleen jäänyt, mutta kyllä ne neuleetkin vielä joskus valmistuu! Varsinkin teidän kannustavien kommenttien avulla :)

    VastaaPoista