Lounastimme työkaverini luona, hän tarjoili kinkkupiirakkaa ja salaattia. Omaksi osakseni jäi jälkiruuan valmistaminen. Tarjolla oli herkullisia banaani-suklaa kuppikakkuja. Kuppikakut valmistuivat seuraavalla ohjeella ja kuorrutus syntyi kaupan valmiista suklaisesta kakkumoussesta.
200g voita
2dl sokeria
2 munaa
2tl leivinjauhetta
3dl vehnäjauhoja
1tl vaniliinisokeria
3 survottua banaania
150g tummaa suklaata rouhittuna
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen joukkoon. Lisää banaanit ja kuivat aineet. Nostele lopuksi suklaarouhe. Paista 175 asteessa 20-30 minuuttia. Itse tein ohjeesta 12 kuppikakkua. | ||||||||
Makoista alkuviikkoa, Marleena
Hei Marleena, olipa kiva kuulla sinusta. Olen käynyt täällä aina välistä kurkkaamassa vaikka viime aikoina blogimaailma onkin ollut vähemmällä. Lämpimät onnittelut pinen tyttövauvan äidille <3
VastaaPoistaUusi vaihe elämässä vaatii aina aikansa, onneksi ei ole kiire minnekkään :)
Ihania leipomuksia, täällä voin vain ihastella :)
Jalassa alun hoidot menivät vikaan ja nyt ollaan korjailtu suuntaa oikeaksi, josko tästä vielä hyvä seuraisi :)
Kaunista syksyn jatkoa sinulle ja perheellesi!
-Marie