Banneri

Banneri

torstai 23. elokuuta 2012

Comeback - ja vähän matonkuteitakin..

Pitkästä, pitkästä aikaa palaan blogimaailmaan.
Viime aikoina elämä on ollut niin työllistettyä, että omaa aikaa ei ole ollut käytännössä ollenkaan. Tytär syntyi 4 kuukautta sitten, tässä siis lyhyesti kerrottuna viime aikaiset kuulumiset. Lapsi on täyttänyt elämämme ihmeellisyydellään. Perheemme kasvoi kahdesta kolmeksi. Muutos ottaa aikansa, mutta nyt alkavat päivittäiset rutiinit olla tuttuja jo äidille ja isällekin.

Omat harrastukseni ja kotoilun jouduin kuitenkin jättämään paitsioon heti alkuraskauden aikana. Pahoinvointini oli kovaa ja kesti pitkälle yli puolen välin. Oksensin myös vielä synnytyssalissakin. Voimat ovat siis olleet vähissä ja käsityötkin ovat jääneet tekemättä. Innostus on kuitenkin kova ja pää pursuaa ideoita.

Yhden kauan suunnitteilla olleen maton sain kuitenkin tässä taannoin aikaiseksi. Saimme vauvaa varten ison määrän käytettyjä vaatteita eräältä sukulaiselta. Osa vaatteista oli kuitenkin niin huono kuntoisia, etten halunnut käyttää niitä tyttäremme päällä. Matonkuteeksi niistä kuitenkin oli. 15 bodista ja yhdestä miesten t-paidasta syntyi vessaamme uusi matto. Maton halkaisija on 80cm.





 Näissä merkeissä riennän katsomaan päiväunilta herännyttä rakasta, 
Marleena

1 kommentti:

  1. Mukava blogi! =) Ja oikein paljon onnea teille. Itselläkin samansuuntainen tilanne, paitsi että laskettuun aikaan on vielä 9 viikkoa. Mutta voimat vievä olo on tuttua täälläkin...=) Ekan lapsen odotuksessa on yllättänyt se, miten raskasta se loppujen lopuksi voi olla, etenkin yhdistettynä rakennusprojektiin ;)

    VastaaPoista