Banneri

Banneri

maanantai 26. syyskuuta 2011

Kirpputorilta bongattua

Joitakin viikkoja sitten kävin paikallisella kirpputorilla ihan muunlaista kohdetta etsimässä. Mukaani tarttuivat kuitenkin yhdistelmävaunut, Firkonin F7 -malliset. Näillehän ei meidän taloudessa vielä varsinaisesti käyttöä ole, mutta en voinut jättää niitä sinne; hinta oli nimittäin sen verran edullinen. Olimme kyllä Miehen kanssa harkinneet matkasängyn ostamista kummityttöä ajatellen, mutta ehkä nämä turkoosit ihanuudet korvaavat matkasängyn ainakin jonkin aikaa.



Vaunut olivat hintaansa nähden erittäin siistit. Yksi jousi puuttui, mutta Mies korjasi sen alta aikayksikön. Minä pesin kaikki kangasosat ja väri raikastui. Pientä nukkaa oli jalkojen paikoissa, mutta nukkaleikkurilla selvittiin siitäkin. Nyt ovat kuin uudet. Kummityttökin on niissä jo vieraillut, eikä nostanut ollenkaan meteliä. Eli kai myös loppukäyttäjä oli tyytyväinen. Nyt olisi vielä hakusessa/työn alla väriin sopiva peite tuonne.

1 kommentti:

  1. Täällä olen muutaman kerran käynyt kurkkamassa, toivottavasti kaikki hyvin! Hyvää alkanutta vuotta Villa Vellamoon <3

    VastaaPoista